X

Welkom bij Léon Duinmaijer Fotografie: "een foto die maak je niet, die creëer je"

Vanuit zijn passie voor fotografie is fotograaf Léon Duinmaijer altijd met fotografie bezig geweest. Na jaren hobbymatig ervaring op te hebben gedaan, besloot Léon in 2009 om van zijn passie zijn werk te maken. Hij volgde verschillende opleidingen, schafte professionele (foto)apparatuur aan, en startte zijn eigen bedrijf. Inmiddels heeft Léon al vele particuliere en zakelijke klanten verbaasd met zijn prachtige foto's. Wacht niet langer, en laat ook jouw bijzondere moment vereeuwigen.

 

Icoon_Duimpje_witKlantgericht

Het belangrijkste is dat jij uiteindelijk blij en tevreden bent met de foto's die je krijgt. Smaken verschillen nu eenmaal, waardoor het verstandig is dat de fotograaf en de klant samen spreken over het gewenste resultaat. Daarom besteedt Léon graag wat extra tijd aan het verkennen van elkaars eisen en wensen voorafgaand aan het fotomoment.

Icoon_Duimpje_witOntspannen

Op de foto gaan is voor veel mensen een spannende aangelegenheid. Begrijpelijk, maar helemaal niet nodig. Als jij je gemakkelijk(er) voelt, heeft dat namelijk een positief effect op de foto. Léon probeert een plezierige sfeer te creëren door continu te vertellen wat hij doet, en je op je gemak te stellen. Gedurende het fotomoment zal hij regelmatig het resultaat laten zien.

 

Icoon_Duimpje_witKwaliteit

Een foto maak je niet, maar die creëer je. Behalve het maken van de foto, zijn ook de voorbereiding en de nabewerking zeer belangrijk. Léon zorgt ervoor dat de foto's optimaal zijn bewerkt. Dat ene vervelende vlekje in je gezicht, haalt Léon gewoon voor je weg. En zo zijn er nog meer trucs om de foto's mooier te maken.

Icoon_Duimpje_witProfessioneel

Léon werkt uitsluitend met professionele apparatuur, en koopt regelmatig nieuwe spullen om daarmee nog mooiere resultaten voor zijn klanten te kunnen realiseren. Behalve goede apparatuur heeft Léon ook veel contact met andere fotografen, en volgt hij cursussen om zich te kunnen blijven ontwikkelen. De uitspraak "oefening baart kunst", mag dan cliché zijn, maar wel waar.